Anca Moldovan – Parerea Clientilor Conteaza – Estra Trading

Posted By: Sabin Posea on Sep 19, 2012 in Testimoniale

Programul propus de e-Trans.ro este unul exceptional, ordoneaza intreaga activitate a firmei astfel incat rezultatele devin mult mai eficiente – acest lucru se vede cel mai bine in cifra de afaceri a firmei noastre care de la implementarea programului a crescut substantial.
Este un program complex, bine gandit si structurat astfel incat acopera toate necesitatile unei case de expeditii, mergand de la evidentierea datelor din sectorul expeditii (cotatii, curse) pana la evidentierea informatiilor financiare si chiar juridice.

Anca Moldovan
Estra Trading SRL
Infiintata in anul 1995 si membra U.S.E.R.

Comments are closed.


Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans