Avantaje e-Trans

Care sunt avantajele folosirii e-Trans pentru expeditii si transporturi?

Sunteti gata de operare in 30 de minute de la semnarea contractului

e-Trans este o solutie Cloud Computing care este deja configurata si contul dumneavoastra poate fi activat in numai 30 de minute. Toate facilitatile sunt disponibile fara investitii intiale in servere si in statii de lucru specializate. e-Trans va permite sa folositi avantajele unei solutii complexe si eficiente fara investii in IT.

Suport rapid in remedierea oricarei probleme

Deoarece e-Trans este o solutie Cloud Computing asigurarea suportului se face in remote. Pentru aceasta activitate folosim TeamViewer Quick Support. Tot ce trebuie sa faceti este sa downloadati aceasta aplicatie, sa o rulati si sa ne transmiteti un email pentru o cerere de suport. In cel mai scurt timp un reprezentant suport va va suna pentru rezolvarea problemei dumneavoastra.

Facturare imediata

e-Trans permite vizualizarea curselor care au fost descarcate pentru a se putea emite factura. Facturile se genereaza in format PDF si pot fi trimise pe email sau fax. Facturile de transport sunt customizate cu logo-ul dumneavoastra.

Calcul automat al facturii

e-Trans calculeaza automat sumele facturii in baza contractului de transport dupa o serie de criterii ce pot fi definite de utilizator: greutate, kilometri, zona geografica. Modul de calcul permite modelarea conditiilor contractuale cu clientii.

Generarea automata a contractelor client si furnizor

Modulul Contracte de transport permite generarea automata a contractelor client si furnizor. Acest contracte sunt disponibile in diferite limbi (romana, engleza, etc.). Contractele pot fi, de asemenea, configurate special pentru dumneavoastra.

Urmarire incasari in timp real

e-Trans va permite in orice moment sa vedeti situatii cu fiecare cont bancar si proiectia de cashflow in baza scadentelor facturilor.

Evidentierea automata a curselor cu deviatii comerciale fata de contract

e-Trans raporteaza la orice moment profitul realizat intr-o anumita perioada. Profitul este calculat in baza valorilor din contract si a facturilor emise. Orice abatere mai mare de 0.5 unitati monetare este evidentiata. Raportul evidentiaza si sumele nefacturate si estimeaza suma facturilor neprimite.

Generarea automata a dosarelor juridice

Modulul Juridic al e-Trans permite calcularea automata a penalitatilor pentru neplata si emiterea instiintarilor de plata, a somatiilor si concilierilor.

Contactati-ne ACUM pentru o prezentare e-Trans gratuita la sediul Dumneavoastra!

Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans