Ce este e-Trans?

E-Trans: solutia optima pentru domeniul transporturi

Un angajat care lucreaza la birou pierde in medie 25% din timpul sau zilnic pentru a cauta in hartii si dosare informatiile dorite, potrivit unui studiu IDC preluat de Google. Gasirea documentelor necesare consuma timpul si energia angajatilor de la birouri si duce la intarzieri ale proiectelor, la scaderi de productivitate si la oportunitati ratate.

e-Trans este o aplicatie ce a fost realizata cu scopul de a urmari activitatea firmelor de transport, logistica si a caselor de expeditie. e-Trans este o aplicatie care va ajuta imbunatati managementul activitatii de zi cu zi in materie de  expeditii si transporturi.

Stim ca sunteti interesati de domeniul transporturilor, stim ca sunteti interesati sa faceti bani in domeniul transporturilor.

Ceea ce nu stiti insa este ca daca ati intrat pe aceasta pagina aveti ocazia sa faceti cunostinta cu un portal care va va ajuta sa faceti acest lucru mai bine. e-Trans este o aplicatie in regim cloud, care se adreseaza atat clientilor cat si operatorilor de transport si care poate oferi utilizatorilor acesteia posibilitatea de a lucra:

  • mai REPEDE,
  • mai BINE,
  • mai USOR.

 

Ce inseamna pentru logistica si transport acest lucru?


Inseamna curse bine urmarite, documente clare si bine organizate, facturare corecta si facila. Inseamna o baza de date comuna si bine sistematizata a clientilor, atat a celor existenti cat si a prospectilor, aspect esential atat pentru departamentul de vanzari cat si pentru coordonatorii de transport, indiferent de numarul de puncte de lucru.

Inseamna capacitatea de a oferi clientilor preturi rapide si bune, gratie sistemului de inregistrare a preturilor pe curse realizate si cotatiilor nerealizate.

Inseamna o gestiune precisa a furnizorilor. Posibilitati de cautare multicriteriala, preturi oferite, date financiare, parc auto, rute etc. Evidenta observatiilor pe curse, punctarea neconformitatilor.

Inseamna o rapida intrare a banilor, prin modulul financiar si juridic.

Inseamna management eficace, avand la dispozitie raportari operative, financiare, pe activitate coordonatori , clienti si furnizori.

Indiferent de nivelul de pregatire IT al persoanelor care utilizeaza sistemul, e-Trans este usor de folosit si are module logice si intuitive .


E-Trans functioneaza pe modelul SaaS (Software as a Service) si va permite modelarea procedurilor proprii ale activitatii dumneavoastra online. Ne-am propus sa va punem la dispozitie o solutie care sa reduca investitia initala, precum si costurile de mentenanta ale companiei dumneavoastra.Astfel, nu este necesar sa investiti in infrastructura IT de ultima generatie.

E-Trans poate fi pus la dispozitie si pe server dedicat aflat in amplasamentul desemnat de client.

E-Trans este dezvoltat de catre Forward Consulting in baza unei experiente competente si de de lunga durata in ceea ce priveste dezvoltarea de software, inclusiv software dedicat pentru case de expeditie si transportator (Fast Forwarder).

Contactati-ne ACUM pentru o prezentare e-Trans gratuita la sediul Dumneavoastra!

Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans