– Modulul Curse

Modulul CURSE

In acest modul regasiti istoricul curselor efectuate, puteti face o cursa noua sau puteti adauga un contract cadru cu un client. Deasemenea se pt vizualiza si toate contractele cadru avute de societate. Contine 3 submodule:

1. Cursa Noua

Este un panou eficient de inregistrare a unei curse noi. Regasiti link direct din modulul de Lista Marfa sau se poate opera direct.

Modulul CURSE va pune la dispozitie elementele necesare pentru a gestiona intreg procesul de desfasurare a comenzilor de la clienti: clientul, furnizorul, date privind incarcarea, descarcarea, modalitati , conditii, termene de plata, penalizari, instructiuni client si furnizor.

Este in legatura directa cu Modulul clienti si Modulul de furnizori. Pentru o inregistrare rapida a contractelor, datele de plata sunt prefigurate in aceste module conform fiselor de client si furnizor, dar se pot modifica de aici pentru fiecare contract in parte.

2. Lista Curse

Acest modul permite evidentierea tuturor curselor realizate, are criteria de cautare multiple si posibilitati de afisare selectiva. Din acest modul se emit automat facturi aferente fiecarei curse in parte, se inregistreaza facturile de la furnizori primitecorecte pe baza preturilor stabilite in contract si inregistrate in sistemul e-Trans. Unul din multiplele avantaje ale acestui modul este faptul ca documentele se pot scana si inregistra in sistem, la cursa aferenta, respectiv: facturi, Cmr-uri, Avize, Neconformitati.

3. Contracte Cadru

E-Trans permite utilizatorilor urmarirea activitatii si pe contracte cadru clienti. Se pot evidentia in mod clar cursele realizate in cadrul contractelor cadru, precum si marjele brute ale acestor curse.

 

Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans