Diana Mocanu – Coordonator Logistica

Posted By: Sabin Posea on Mar 20, 2012 in Testimoniale

e-Trans, un software ce beneficiaza de operatii simplificate, viteza superioara de functionare, facilitate vizibilia in inregistrarea, organizarea  si procesarea documentelor contabile. Din punctul meu de vedere procedurile de corespondenta sunt cele care m-au ajutat cel mai mult in managementul timpului, dar si posibilitatea de a da click si a gasi toate informatiile necesare pentru rezolvarea unei situatii este de mare ajutor.

Comments are closed.


Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans