e-Trans: Management Activitate Transport Case Expeditii

De ce as alege e-Trans?

e-Trans este o platforma moderna, ce a avut in vedere cerintele clientilor din domeniul transportului si al expeditiilor. Suna bine nu e asa???

Cateva moduri in care e-Trans va ajuta sunt:

  • Management unitar al contractelor: toate contractele dumneavoastra vor arata profesional, cu clauzele contractuale dorite, indiferent cine face acele contracte
  • Urmarirea rapida a curselor nefacturate: e-Trans va arata in permanenta situatia privind cursele nefacturate.
  • Facturare automata in baza contractelor: facturile pot fi emise pentru fiecare contract de transport sau pentru mai multe contracte de transport odata (facturare multipla) cu preluarea automata a datelor din contract (termene de plata, conditii de plata, valoare, moneda). Cursul valutar este preluat in mod automat de la Banca Nationala a Romaniei
  • Evidenta incasarilor: e-Trans va permite inregistrarea incasarilor in aplicatie si puteti vedea in orice moment soldul clientilor, intarzierile la plata, cash-flow-ul previzionat.
  • Evidentierea diferentelor intre contractare si facturare: puteti urmari in permanenta diferentele intre profitul bazat pe valoarea din contract si profitul real realizat in baza facturarii, ceea ce va permite sa urmariti foarte rapid in ce fel va afecteaza evolutuia cursului valutar.
  • Arhivare electronica a documentelor: puteti sa incarcati la fiecare cursa toate documentele scanate (CMR, contract semnat, factura furnizor, etc).
  • Evidenta clienti si furnizori: pentru toti clientii si furnizorii inregistrati in e-Trans veti putea vedea in orice moment un istoric comercial cu respectivul client, cifra de afaceri realizata cu el, numarul de curse, facturile scadente si neincasate, etc
  • Agenda de lucru: deoarece de multe ori activitatea de expeditii presupune si o activitate de marketing e-Trans va pune la dispozitie o agenda de lucru in care puteti sa inregistrati note comerciale legate de clientii sau furnizorii dumneavoastra (telefoane, cotatii orientative, intalniri, etc.)
Noi credem ca aceasta aplicatia este ceea ce are nevoie orice firma de transport si expeditii din Romania.
Clientii nostrii va pot confirma!

 

Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans