Februarie 2013 aduce primul client de peste hotare pentru e-Trans

Posted By: Sabin Posea on Aug 01, 2013 in Informatii utile, Testimoniale

Incepand cu luna Februarie 2013 e-Trans se bucura sa numere printre clientii sai case de expeditie din Bulgaria si Ungaria.

Din Februarie 2013 pana in luna August 2013 am reusit sa aducem alti 3 clienti din afara granitelor Romaniei. Pentru Forward Consulting acest lucru este o realizare intrucat piata tintita de noi cu aplicatia e-Trans a fost piata locala.

Pentru acesti clienti am dezvoltat module de facturare dedicate pentru emiterea facturilor conform specificului fiecarei tari.

Comments are closed.


Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans