– Modulul Financiar

Modulul Financiar

E-Trans are in vedere organizarea activitatii pentru dispecerii de transport si mai ales posibilitatea urmaririi rapide si eficiente a rezultatelor financiare. Cu o structura bine configurata, modulul Financiar este de mare ajutor personalului de contabilitate cand vine vorba de evidenta facturilor si platilor ce trebuiesc sau au fost efectuate sau incasate.
E-Trans urmareste evidenta incasarilor si platilor, avand la dispozitie si un modul optional pentru urmarirea instrumentelor de plata (BO, CEC).

Cuprinde urmatoarele submodule:

-Facturi emise
-Incasari facturi
-Facturi primite
-Plati facturi
-Alte operatiuni
-Facturi anulate
-Instrumente plata
-Raport conturi incasari/plati

1. Facturi emise

In  lista Facturi emise se gasesc toate facturile emise in ordine cronologica si toate datele necesare despre o factura emisa (numele companiei, numarul cursei, data emiterii facturii si data scadentei, suma facturata, cursul valutar, moneda si statusul – achitata sau neachitata). Exista un camp de observatii unde se pot trece specificatii si exista si posibilitatea sa mergi la cursa aferenta facturii.
Facturile emise pot fi si din alta sfera de activitate decat cea a transportului, si se vor intocmi din acest submodul. ( ex: Factura pentru chirie)
Exista posibilitate de afisare dupa mai multe criteria, se poate alege optiunea Numai facturi scadente si vor fi afisate doar facturile scadente cu eventualele observatii, sau se poate vizualiza doar facturile emise si aferente curselor unui anumit dispecer. Posibilitatile de afisare sunt multe si difera de necesitatile fiecaruia.

2. Incasari facturi

Acest submeniu ajuta operatorul sa isi usureze cautarea unei incasari. Se vizualizeaza facturile care au fost incasate precum si o serie de detalii, cum ar fi: data incasarii, suma incasata, moneda, contul de incasare, clientul si facturile aferente incasarii.
In concluzie acest submodul ofera o evidenta clara asupra incasarilor avute pe o perioada de timp selectata de dvs.

3. Facturi primite

Se gasesc toate facturile primite si toate datele aferente: numele furnizorului, numarul cursei, numarul facturii, data emiterii, data primirii, data scadentei, valoarea cu tva si fara tva , platitor sau nu de tva la incasare, si statusul- achitata sau neachitata). Se poate pune observatii la orice factura si se poate programa la plata pentru o anumita zi.
Modul este foarte util personalului de contabilitate, pentru ca ajuta la o mai buna gestionare a platilor ce trebuiesc efectuate, astfel se selecteaza o data si se poate vizualiza ce plati sunt programate la data selectata de dvs.
Si din Facturi primite se face legatura direct cu Meniul Curse.
In acest submodul se inregistreaza si o noua factura primita ce nu tine de transport. (Ex. Factura de telefonie, internet, apa, etc)

  4. Plati facturi

In acest submeniu se vizualizeaza o lista cu platile efectuate. Cuprinde: Data platii, suma platita, moneda, contul din care s-a facut plata, numele furnizorului si numerele facturilor platite.

5. Alte operatiuni

Se foloseste pentru a putea inregistra comisionale bancare si pentru orice alta operatiune(plata/incasare) ce nu tine de o factura emisa sau primita.

6. Facturi anulate

Regasim o lista cu toate facturile anulate. Facturile emise eronat din diverse motive se sterg cu un singur clik iar programul o va muta automat in lista cu facturi anulate.

7.Intrumente plata

Acest modul ne ofera o evidenta a instrumentelor de plata (BO, CEC) primite sau emise, precum si statusul acestora: operat, neoperat, respins.

8. Raport conturi incasari/plati.

Din acest submodul se poate verifica in orice moment care este starea conturilor dumneavoastra, ce plati s-au efectuat si ce bani s-au primit pe o perioada de timp selectata de dvs. de la o zi pana la o luna, sau un an. Exista optiunea verificarii unui singur tip de cont ( ex: RON) sau se pot verifica toate printr-o singura cautare.

Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans