– Modulul Marfa

Modulul LISTA MARFA

Poate fi folosit pentru evidenta si gestionarea cererilor concrete de transport primite.
Se prezinta sub forma de tabel si cuprinde : client, tara incarcare , oras incarcare , tara descarcare , oras descarcare , data incarcare , tip transport , tip auto , tip marfa , tarif, moneda , cotatii , observatii , data adaugarii si persoana care a adaugat marfa.

Din acest modul cererile clientilor si ofertele facute de catre dispeceri sunt transferate automat in fisa client, iar datorita posibilitatii de introducere la fiecare cerere in parte cotatiile primite de la furnizori, se poate consulta imediat de la ce furnizor s-a primit cotatia cea mai buna.

Se pot crea rapoarte necesare in activitatea de transport, cum ar fi: grad de realizare a cererilor, numarul de cereri primite de fiecare dispecer. Prin inchiderea unei cereri neconcretizate se poate face o triere a clientilor care au bugete mici sau care fac licitatii trimitand cererile la mai multi furnizori.

Un avantaj al modulului LISTA MARFA pentru firmele cu mai multi dispeceri sau puncte de lucru in alte orase din tara, se pot vedea marfurile in lucru pe care le au toti dispeceri si se pot crea cuplaje cu marfurile avute de catre dispeceri.

Modulul LISTA MARFA face legatura directa cu Modulul CURSE, prin transformarea unei cereri din LISTA MARFA in comanda.

 

Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans