-Modulul Documente

Modulul Documente

Acest modul este format din 3 submodule:

1. Documente cursa
2. Documente clienti
3. Documente furnizori

Este foarte simplu de folosit si eficace.

In primul submodul se vor afisa toate documentele atasate in sistem aferente unei curse, respectiv: comanda clientului, confirmarea comenzii dvs., comanda catre furnizor, confirmarea lui, factura primita de la transportator, Cmr-ul si avizele afernte cursei si orice alte documente necesare.

In cel de-al 2-lea submodul puteti adauga si vizualiza diferite documente de la client, de exemplu: Certificatul de inmatriculare, adresa de corespondenta, Extras de cont, etc.

In cel de-al treilea submodul puteti adauga la fiecare furnizor documente, cum ar fi: Certificatul de inmatriculare, Licenta de transport, Extras de cont, Daca este sau nu platitor de tva la incasare, etc.

Fiecare submodul este prevazut cu mai multe criterii de cautare, respectiv: data adaugarii, persoana care l-a adaugat, tipul si denumirea documentului, descriere document, etc.

Timpul folosit pentru cautarea unui document este astfel foarte redus, aici vizualizandu-se toate documente ce ies si intra in societate.

Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans