Parc Auto

Fiind un sistem dedicat firmelor care activeaza in domeniul transporturilor, e-Trans – Parc Auto permite accesul rapid şi facil la toate informaţiile privind managementul transporturilor, oferind o imagine clara, de ansamblu asupra activitatii dumneavoastra.

Soluţia oferă utilizatorilor informaţii complete privind:

  • Parcul auto propriu
  • Cursele efectuate (încărcări, descărcări) cu flota proprie sau cu cărăuși
  • Scadenţele la maşini, şoferi, precum şi la schimburile de consumabile
  • Evidenţa facturilor emise şi primite, registrul de casă, registrul de bancă, încasări, plăţi

 

Evitati amenzile datorate documentelor expirate. De acum, veti fi avertizat din timp asupra datelor de expirare. Documentele pot fi organizate dupa categorie dar si dupa data de expirare. Aplicatia urmareste atat documentele aferente vehiculelor cat si documente aferente conducatorilor auto.

Urmariti rapoartele de consumuri pe masini. Puteti seta limite de consum intre alimentari, fiind avertizat in momentul depasirii acestora.

Puteti genera o serie de rapoarte, cum ar fi: Raport Total venituri/ masina sau angajat, intr-o anumita perioada; raport Total cheltuieli/ masina sau angajat; Raportul costului/ km; Raport diferente kilometrii parcursi – km tarifati; Raport consumuri; Raport de profitabilitate pe masina sau pe intreaga flota auto.

Contactati-ne ACUM pentru o prezentare e-Trans gratuita la sediul Dumneavoastra!

Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans