Peste 35.000 curse realizate in e-Trans

Posted By: Sabin Posea on May 06, 2014 in Informatii utile

Dupa aproximativ 2 ani si jumatate de activitate e-Trans are un numar de peste 35.000 de curse inregistrate in baza de date. Credem ca pana la data de 1 Iunie 2014 acest numar va fi de 40.000. Asta inseamna o medie de peste 1300 de curse pe puna procesate si operate.

Folosirea unei platforme unice pentru toti clientii nostrii ne permite gestionarea mult mai rapida a probemelor software (bug fix) dar si a noilor dezvoltari. Practic in ultimele 12 luni am adaugat peste 10 noi rapoarte disponibile tuturor clientilor, in baza cerintelor de la noi clienti, precum si functionalitati noi, template-uri noi de documente, etc.

In perioada urmatoare avem in plan de dezvoltare un modul avansat de dosare de grupaj care sa permita incarcari si descarcari multiple, precum si dosare complexe cu manipulare, stocare, etc. In cazul in care sunteti interesati sa participati la testarea noului modul va rugam sa trimieti un email la adresa sales@e-trans.ro cu subiectul “Testare Grupaje”. Toate companiile care sunt de acord sa testeze modulul nou dezvoltat vor beneficia de abonament gratuit pe perioada implementarii si testarii modulului si 3 luni dupa finalizarea acestuia, precum si de un discount de 50% din abonament pentru o perioada de 12 luni.

Comments are closed.


Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans