Raluca Ana Maria Cotoc – Carspeed Expeditii la doua luni de la implementarea e-Trans

Posted By: Sabin Posea on May 31, 2012 in Testimoniale

Avem programul de 2 luni, timp in care am reusit sa ne dam seama ca este mult mai compatibil cu ceea ce este nevoie pentru piata actuala a transporturilor, facand o comparatie cu vechiul program Fast Forwarder. Faptul ca inca din momentul crearii cursei, unde se introduc toate datele inclusiv numarul contractului de la client este un plus pentru facturare care se face mult mai simplu. Modulul pentru contabilitate este foarte util incepand cu generarea facturii pana la expedierea ei cuprinzand tiparirea atat a plicului cat si a confirmarii de primire si ca o sugestie, pentru viitor sa aveti in vedere si confirmari de primire in format extern.

Pesonalul este foarte prompt de cate ori am solicitat suport pentru program fiind tratati imediat si cu multa seriozitate.
Este normal ca se pot aduce si imbunatatiri, asteptam cu nerabdare modulele viitoare!

Raluca Ana Maria Cotoc
SC CARSPEED EXPEDITION SRL

Comments are closed.


Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans