– Modulul Rapoarte

Rapoarte

Organizarea activitatii pe care e-Trans o promoveaza asigura rigoare in rapoartele de management ulterioare. Pe langa urmatoarea suita de rapoarte predefinite, echipa e-Trans va sta la dispozitie pentru a va realiza rapoarte speciale conform cerintelor dumneavoastra.
E-Trans ofera o serie de rapoarte predefinite:
1. Rapoarte operative
2. Rapoarte financiare
3. Rapoarte activitate
4. Rapoarte clienti/furnizori
5. Rapoarte juridic

Rapoartele operative

Contine submodulele:
– Cereri de oferta pierdute
– Cotatii primite
– Curse nefacturate
– Curse in lucru care necesita instrument de plata
– Curse cu neconformitati
– Curse cu neconformitati rezolvate
– Centralizatori Transporturi per client
Cu ajutorul acestor rapoarte se poate verifica in general pe perioada selectata de dvs: cererile de oferta care au fost pierdute, cererile de cotatii care au fost primite de un anumit operator si la care transportatorii au raspuns, lista cu cursele nefacturate, in lucru ce nu apartin unui contract cadru, instrumentele de plata emise sau primite, neconformitatile ivite la un transport, rezolvate sau nu, dar si o situatie a transporturilor pe un anumit client. Toate rapoartele au multiple criterii de afisare.

Rapoarte financiare
Contine submodulele:
– Profit brut
-TVA lunar
– Cash Flow previzionat
– Raport marja incasata
– Evolutie cifra de afaceri
Aceste rapoarte financiare reprezinta un sistem reglementat de indicatori financiari generalizatori care caracterizeaza situatia financiara a intreprinderii si rezultatele activitatii economice obtinute in cursul unei perioade. Fiecare raport in parte clasifica si sintetizeaza un cumul de tranzactii prezentandu-ne produsul final al activitatii de transport. Toate rapoartele au multiple criterii de afisare.

Rapoarte activitate

Contine 5 submodule eficiente si complexe, bazate in principal pe situatii per client si dispecerii de transporturi:
– Activitate comerciala operatori
– Activitate operatori centralizat
– Activitate operatori per client
– Eficienta dispecer
– Logari in e-Trans

Pe perioada selectata de dvs. aveti sintetizate in acest submodul intreaga activitate a unui dispecer, de la marja realizata la nr. de login in sistem. Puteti urmarii cursele pe un anumit dispecer, marja incasata, numarul de telefoane date, aveti o situatie in excel a evolutiei zilnice a dispecerilor, dar si orele de logare in sistemul E-trans a fiecarui angajat in parte.

Rapoarte clienti si furnizori
Contine 2 submodule:
– Rapoarte clienti
– Rapoarte furnizori
Cu ajutorul acestor 2 rapoarte puteti vizualiza intr-o perioada selectata de dvs. soldul clientilor/furnizorilor. Puteti include doar facturile scadente sau toate facturile. Vizualizati soldurile initiale, rulajele si soldul final pentru toti clienti/ furnizorii sau doar pentru unul ales de dvs.

Rapoarte juridice

Acest raport este in stransa legatura cu modulul Juridic. Cu ajutorul acestui raport puteti vizualiza si analiza cheltuielile avute pentru fiecare dosar juridic in parte, atat ca suma cat si ca procent. Avem un total al cheltuielilor avute pentru fiacre dosar iar fiecare tip ce cheltuiala avuta (ex: onorariu avocat, taxe de timbru, onorariu executor, onorariu mediator, etc) se afiseaza aici si se calculeaza cat % reprezinta din debit si din valorea totala a dosarului.

Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans