Rodica Vitan – Coordonator Logistica

Posted By: Sabin Posea on Mar 20, 2012 in Testimoniale

Viteza de redactare a unei comenzi este de maxim 5 min; timpul s-a redus la mai putin de jumatate.

A crescut nr.clientilor in lucru, a curselor si marja bruta personala de la implementarea e-Trans marja totala a crescut cu peste 100% fata de aceeasi perioada din anul trecut).

Acest lucru se datoreaza in special metodologiei clare de lucru pe care e-Trans o impune si reducerii semnificative a timpul pe care un dispecer il petrece realizand o cursa.
Remarcabila este usurinta de a extrage diverse informatii cu ajutorul programului, fapt prin care, evident, se economiseste timp

Comments are closed.


Despre noi

Forward Consulting SRL, companie dezvoltatoare e-Trans, activeaza pe piata transportatorilor de peste 10 ani de zile. Aplicatia noastra precedenta, Fast Forwarder, a fost un succes notabil in randul caselor de expeditie si al transportatorilor.

e-Trans este o evolutie naturala, care deja beneficiaza de un feedback extraordinar din partea clientilor nostrii. Va invitam si pe Dvs sa o testati, sa va convingeti de cati bani si timp puteti economisi.

Cu respect,
Sabin Posea
Manager Forward Consulting

Satisfactia Garantata 100%

Suport Remote direct la biroul dumneavoastra - downloadati aplicatia TeamViewer QS si va putem ajuta in rezolvarea eventualelor probleme
* - 90 de zile gratuite pentru orice contract pe perioada de 12 luni
* - clienti de marca ne folosesc aplicatia
* - suport telefonic, pe email si la sediul dvs.
* - experienta de peste 10 ani in software pentru transportatori
Satisfactia Garantata la utilizarea aplicatiei software e-Trans